Απευλαύνουν τον Αλβανό που βεβήλωσε την ελληνική σημαία - Στο Κούξι γυρίστηκε το βίντεο ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Απευλαύνουν τον Αλβανό που βεβήλωσε την ελληνική σημαία - Στο Κούξι γυρίστηκε το βίντεο

Θύελλα αντιδράσεων από το βίντεο που εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απεικονίζει Αλβανό να βεβηλώνει την ελληνική σημαία. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες

Στην Αλβανία, στη θέση Κούξι και όχι στον Χελμό γυρίστηκε τελικά το βίντεο που εμφανίζει Αλβανούς πολίτες να καίνε και να πυροβολούν την ελληνική σημαία.
Αυτό αποδείχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest.gr, κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήχθη, ο φάκελος της οποίας παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει ταυτοποιηθεί απόλυτα η συμμετοχή στο προσβλητικό βίντεο του νεαρού Αλβανού που έχει ήδη συλληφθεί, καθώς ήταν εκείνος που το ανήρτησε στην σελίδα του στο facebook.
Ο νεαρός υποστηρίζει ότι ένας φίλος του από την Αλβανία του έστειλε το επίμαχο βίντεο και εκείνος έκρινε σκόπιμο απλά να το ανεβάσει στο διαδίκτυο, έτσι όπως άλλωστε, υποστήριξε κατά την απολογία του.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο νεαρός συλληφθέντας θα απελαθεί από την Ελλάδα, καθώς δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.από: news247.gr