Σμίνετσι-Αγ.Σαράντα: Αλβανός από την Τροπόγια μαχαίρωσε Έλληνα Βορειοηπειρώτη ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Σμίνετσι-Αγ.Σαράντα: Αλβανός από την Τροπόγια μαχαίρωσε Έλληνα Βορειοηπειρώτη

Τα "παράλογα" εγκλήματα που μαστίζουν το τελευταίο διάστημα την Αλβανίας, φαίνεται πως επισκέπτονται και τα χωριά της Βορείου Ηπείρου. 
Συγκεκριμένα στις 27-7-12 στο αμιγώς Ελληνικό χωριό Σμίνετσι των Αγ. Σαράντα 60χρονος Αλβανός από την πόλη Τροπόγια μαχαίρωσε για ασήμαντους λόγους, συγκεκριμένα για τη βοσκή, 32χρονο Βορειοηπειρώτη. Σημειώνουμε ότι η πόλη καταγωγής του Αλβανού βρίσκεται στον βορά της Αλβανίας (σύνορα με Κόσοβο) και είναι η γενέτειρα του σημερινού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα και φημίζεται για τα αιματηρά κατορθώματα των τέκνων της. Αντιθέτως το χωριό Σμίνετσι, βρίσκεται στο νότο στο άλλο άκρο της χώρας στα σύνορα με την Ελλάδα.
Σύμφωνα λοιπών με τα Αλβανικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού των δύο αντρών, ο Αλβανός από την Τροπόγια έβγαλε ένα μαχαίρι και χωρίς να διστάσει το κάρφωσε στον 32χρονο Βορειοηπερώτη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 32χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο των Αγ. Σαράντα, αλλά υπό την επίβλεψη των ιατρών. Η αστυνομία εντόπισε τον Τροπογιάνο ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.