Δύο θανατηφόρα τροχαία στα Γιάννενα: Νεκροί 5 Αλβανοί πολίτες και 1 Έλληνας. ~ Βορειοηπειρωτικά

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Δύο θανατηφόρα τροχαία στα Γιάννενα: Νεκροί 5 Αλβανοί πολίτες και 1 Έλληνας.


Ακαριαίος θάνατος για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών!

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Κοζάνης
Σήμερα (11.08.2012) τα ξημερώματα, στο 10,1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, η 50χρονη επιβάτιδα του ίδιου οχήματος και ένα ανήλικο παιδί, ηλικίας 2 ετών, το οποίο επέβαινε στο δεύτερο όχημα.
Επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά 23χρονη επιβάτιδα του πρώτου οχήματος καθώς και ο 35χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος και οι δύο επιβάτες (ηλικίας 37 και 28 ετών) ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 57χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος και οι άλλοι δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος (ηλικίας 29 και 5 ετών).

 Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Άρτας
Την ίδια μέρα ξημερώματα, στο 13,6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό 29χρονο ημεδαπό και με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας (και στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα).
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι οδηγοί των Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων, η 13χρονη επιβάτιδα του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και σοβαρά οι άλλοι τρεις επιβάτες του ίδιου οχήματος (μία 37χρονη γυναίκα και δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 15 και 4 ετών).

Οι συνθήκες και τα αίτια των τροχαίων δυστυχημάτων διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.