Να ανοίξει αλβανικό προξενείο στην «Τσαμουριά» ζητά η εθνικιστική Ερυθρόμαυρη Συμμαχία [video] ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Να ανοίξει αλβανικό προξενείο στην «Τσαμουριά» ζητά η εθνικιστική Ερυθρόμαυρη Συμμαχία [video]

Ο χάρτης της Ηπείρου ΜΑΣ υπό την ένδειξη Τσαμουριά
Η Ελλάδα ανέχεται - ανέχεται αλλά αν αντιδράσει θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει!

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των αλβανο-τσάμηδων και της εθνικιστικής  Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας του τουρκόσπορου Κρεσνίκ  Σπαχίου.  Κάθε  μέρα και πιο πολύ αυτοί προβαίνουν σε ανθελληνικές δηλώσεις και εκδηλώσεις, μια πάγια γραμμή που φαίνεται πως εμπνέεται από τους Τούρκους  και τους πολλούς  συνεργάτες τους στην αλβανική πολιτική σκηνή.
Σειρά σήμερα είχε η απαίτηση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας για άνοιγμα αλβανικού προξενείου στην «Τσαμουριά» κατά τη διάρκεια  μιας διαμαρτυρίας που έγινε έξω από το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών στα Τίρανα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα  οι εκπρόσωποι της ΕΣ  σημείωναν «πως έτσι θα γίνει σεβαστή η αρχή της αμοιβαιότητας, εφόσον η Ελλάδα έχει τα προξενεία της στην Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο, τότε και η Αλβανία πρέπει να ζητήσει το άνοιγμα προξενείου στην Τσαμουριά».
Να σημειώσουμε ωστόσο πως  η ελληνική εξωτερική πολιτική, πέραν ορισμένων δηλώσεων του εκπρόσωπου τύπου του ΥΠΕΞ, δεν φαίνεται να έχει λάβει  στα σοβαρά  την έντονη ανθελληνική δραστηριότητα  ακραίων αλβανικών πολιτικών κομμάτων όπως την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία και το PDIU του Ιντρίζι.

από: www.deropoli.com