Λαθρεμπόριο αναβολικών από το φαρμακείο της Κυψέλης σε αθλητές της Αλβανίας ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Λαθρεμπόριο αναβολικών από το φαρμακείο της Κυψέλης σε αθλητές της Αλβανίας


Σχόλιο: Τυχαίο ή μη, πριν λίγες βδομάδες τον Αλβανικό τύπο απασχόλησε η υπόθεση ενός αρσιβαρίστα αθλητή που βρέθηκε θετικός στα τεστ αντιντόπιγκ.

Λαθρεμπόριο αναβολικών, συνολικού ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, προς την Αλβανία και χώρες της κεντρικής Ευρώπης πραγματοποιούσε φαρμακοποιός της Κυψέλης, όπως προέκυψε από έρευνα που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ Πελοποννήσου.

Τα αρμόδια στελέχη του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο ερευνών για τις συναλλαγές πολλών φαρμακείων στην Αθήνα και στην περιφέρεια έφθασαν στα «ίχνη» του συγκεκριμένου φαρμακοποιού, ο οποίος έκανε παράνομες εξαγωγές επικίνδυνων αναβολικών που προορίζονταν για αθλητές, γυμναστήρια και άλλους αγοραστές σε χώρες της Ευρώπης.

Επιπλέον τα στελέχη του ΣΔΟΕ συνέταξαν το τελευταίο 24ωρο δικογραφία που αφορά την εμπλοκή εταιρείας αγροτικών προϊόντων στην Ηλεία σε υποθέσεις έκδοσης εικονικών τιμολογίων συνολικού ύψους 1.055.000 ευρώ με τη συνεργασία ιδιωτών στην Τριφυλία Μεσσηνίας.

'Αλλη δικογραφία αφορά υπόθεση λαθραίας εισαγωγής τσιγάρων, πούρων και ποτών από Βούλγαρο έμπορο που ζει στην περιοχή της Λακωνίας και ο οποίος φέρεται να ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με 1.900.000 ευρώ. 

από:Express.gr