Ο Ηπειρώτης επικοινωνιολόγος Γρ. Τσιμογιάννης στο Μαξίμου! ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Ο Ηπειρώτης επικοινωνιολόγος Γρ. Τσιμογιάννης στο Μαξίμου!

Από τους βασικούς συνεργάτες του Α. Σαμαρά

Συμμετέχει στο επικοινωνιακό επιτελείο της Κυβέρνησης

• Ο Ηπειρώτης επικοινωνιολόγος Γρηγόρης Τσιμογιάννης (παλαιός συνεργάτης του «Π.Λ.»), ανέλαβε από προχθές κεντρικό ρόλο στην επικοινωνιακή διαχείριση της καθημερινότητας για τη νέα Κυβέρνηση.
Ο κ. Τσιμογιάννης καθημερινά θα συμμετέχει στην επικοινωνιακή προετοιμασία για τις δράσεις, τόσο του Αντώνη Σαμαρά, όσο και των άλλων μελών της Κυβέρνησης, ενώ θα παίρνει μέρος και στον λεγόμενο «πρωινό καφέ» των Κυβερνητικών στελεχών, όπου δίνεται το στίγμα της κάθε ημέρας και αναλύονται οι επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης.
Ο κ. Τσιμογιάννης αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, αφού και στο παρελθόν, είχε συνεργαστεί μαζί του, ως σύμβουλος επικοινωνίας.
***
Να σημειωθεί, ότι ο κ. Τσιμογιάννης ήταν για χρόνια Διευθυντικό στέλεχος μεγάλου ομίλου επικοινωνίας και διαφήμισης και έχει καθιερωθεί πια ως ένας από τους πιο έγκυρους Έλληνες επικοινωνιολόγους, κυρίως στα πολιτικά θέματα.
Έχει διατελέσει στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, αλλά και παλαιότερα. Τώρα, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη επικοινωνίας της Κυβέρνησης.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ