Χρυσή Αυγή: Συνεχίζουν να ματώνουν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Χρυσή Αυγή: Συνεχίζουν να ματώνουν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Ένα ακόμα περιστατικό καταπίεσης του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου έρχεται να προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα. Ενώ ακόμη το αίμα του Αριστοτέλη Γκούμα είναι νωπό, παραλίγο να είχαμε και άλλη δολοφονία Έλληνα, αυτή τη φορά στους Αγίους Σαράντα. Όπως  ενημερωνόμαστε από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της ΣΦΕΒΑ όλο και πιο συχνά πλέον τα τελευταία καλοκαίρια κατεβαίνουν στους Αγίους Σαράντα Αλβανοί από το Κοσσυφοπέδιο. Χαρακτηριστικά, κάποιοι απ' αυτούς, δήλωσαν πως έμειναν ευχαριστημένοι από τις διακοπές τους αλλά τους ενόχλησε ιδιαίτερα το γεγονός πως άκουγαν συνεχώς γύρω τους ελληνικά!
Θύμα τους έπεσε ο Νίκος από το Μεσοπόταμο μαζί με τις δύο αδερφές τους . Όταν έπεσε στην αντίληψη των Αλβανών το γεγονός πως μιλούσαν ελληνικά έσπευσαν με προκλητικό τρόπο να τους διώξουν από την παραλία: «Σηκωθείτε και φύγετε. Εδώ είναι Αλβανία και όχι Ελλάδα. Εκεί να πάτε να κάμετε τα μπάνια σας». Ο νεαρός αρνήθηκε και τότε εμφανίστηκαν άλλα 4-5 άτομα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με μανία μέχρι που από κάποιον ακούστηκε η εντολή ''Αποτελειώστε τον στη θάλασσα''. Τότε άρχισαν να τον σέρνουν προς το νερό και αν δεν μεσολαβούσαν κάποιοι από τους παραθεριστές είναι βέβαιο πως θα τον είχαν πνίξει!
Ο Νίκος έκανε μήνυση και ενώ έχει περάσει  πλέον πάνω από μια εβδομάδα  δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τους Αλβανούς εγκληματίες. Περιστατικά σαν και αυτό συμβαίνουν κατά δεκάδες με τον καταπιεζόμενο ελληνικό πληθυσμό να δίνει μόνο του τη μάχη για τη διατήρηση της καταγωγής, της γλώσσας και της θρησκείας του. Το ελληνικό κράτος έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, ενώ τα ΜΜΕ παρουσιάζουν προκλητική και εσκεμμένη αδιαφορία.
Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τις σκλαβωμένες πατρίδες και θα σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό των Ελλήνων στην Βόρεια Ήπειρο!

Σχόλιο: Υπενθυμίζουμε ότι για το περιστατικό υπάρχει και άλλη άποψη-διάψευση!!!

1 σχόλια:

Υπάρχουν τόσα άλλα περιστατικά που δεν βρίσκουν το φως της δημοσιότητας και που τα βιώνουμε κάθε μέρα.
Τι θέλετε να μας πείτε, ότι είναι άγιες περιστέρες οι αλβανοί?
Κάθε μέρα κλέβουν και λιστεύουν τον τόποι μας. Τι πρέπει να κάνουν άλλο?
Να μας σκοτώσουν για να επαληθευθεί??