Σάλος στα Σκόπια: Οι Αλβανοί έκαψαν τη σημαία τους… ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Σάλος στα Σκόπια: Οι Αλβανοί έκαψαν τη σημαία τους…


Πρώτο θέμα έγινε στα Σκοπιανά μέσα ενημέρωσης το κάψιμο της σημαίας των Σκοπίων από Αλβανούς σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πρίστινα.

Η αντίθεση ή το μίσος το οποίο υποβόσκει μεταξύ των Αλβανών και των Σλάβων των Σκοπίων εκδηλώνεται σε στιγμές που δεν τις περιμένει κανείς.

Η αντιπαράθεση μετατίθεται στα γήπεδα, όπου οι ομάδες με την αθλητική κάλυψη έχουν το ‘ελεύθερο’ της έκφρασής τους.

Αυτό παρατηρήθηκε μεταξύ των οπαδών ποδοσφαίρου στο Κοσσυφοπέδιο όπου Αλβανοί έκαψαν την σημαία των Σκοπίων και κραύγαζαν συνθήματα για το τέλος του κράτους των Σκοπίων.

Στο περιστατικό το οποίο προβάλλεται και από τις σκοπιανές αλλά και τις βουλγαρικές ειδησεογραφικές πύλες, στις οποίες καταγράφονται τα γεγονότα που έγιναν μεταξύ των οπαδών στον αγώνα ‘Λέπεντσι’ - ‘Ντρίτα’, στο Κοσσυφοπέδιο.

Οι Αλβανοί είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε:
«Το 2012 δεν είναι το τέλος του Κόσμου αλλά το τέλος του κράτους των Σκοπίων».

Παρόμοιο περιστατικό είχε παρουσιαστεί με τη δημοσίευση πριν από δύο χρόνια της σκοπιανής Εγκυκλοπαίδειας από την Ακαδημία των Σκοπίων (MANU).

Τα γεγονότα αυτά οι Αλβανοί τα τράβηξαν βίντεο το οποίο ανέβασαν στο YouTube.

6 σχόλια:

Θα έλθη και η ι σ τ ο ρ ι κ ή στιγμή του π α ρ ε λ θ ό ν τ ο ς και της Σκιπερίας σας(Shqiperia/Shqipëria),του σωβινιστικού και σκοταδιστικού αυτού μορφώματος.Ε δ ώ είμαστε.Ούτως ή άλλως,ο Χοτζα σας καθώς και ο Στάλιν αποτελούν π α ρ ε λ θ ό ν.Θα αναμετρηθούμε λίαν συντόμως με την ισλαμοφασιστική σας Πρίστινα(Prishtinë)όσο και με τη Νέα Τεχ(ε)ράνη(/βλ.Τίρανα>Tiranë,Tirana or Tirona) του Έλληνα μεσαιωνικού ήρωα της Ενιαίας Ηπείρου μ α ς Γεωργίου του βυζαντινού Έ λ λ η ν α/Ρ ω μ η ο ύ,Ι ω ά ν ν ο υ και της Σ έ ρ β α ς/Σ ε ρ β ί δ α ς αρχόντισσας-βασίλισσας Βο'ι'σάβας(Vojsava),Β ό ρ ε ι α ς και Ν ό τ ι α ς,που κ α τ έ χ ε τ α ι παρανόμως και ιταμότατα.


ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ 'ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣΚΙΠΕΤΑΡ.


Ε Ξ Ω Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΚΙΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

Ε Ξ Ω ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΙΑΣ/ΝΑΡΚΟΜΑΝΙΑΣ.


Τα ''ανδραγαθήματα'' μ ό ν ο συναρτήσει προς τα ''ανδραγαθήματα'' των Νιγηριανών ομοίων σας αυξάνουν,τελικώς,το ΑΕΠ σας με την αύξηση των εξαγωγών και την ''ανάπτυξη'' του κρατιδίου σας;ΦΑΙΔΡΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ''ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ'' ΣΑΣ(http://www.echedoros-a.gr/2011/11/blog-post_2836.html)..

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ 'ΣΤΟΥΣ προσκυνημενους ειπε ρε μαγκα και εννουσε τους θρησκους...οτι να΄ναι λες...
Ε Ξ Ω ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΙΑΣ/ΝΑΡΚΟΜΑΝΙΑΣ????με ποιους δουλευει??μηπως με τους ελληνες?????????

δε μας πειθεις φιλαρα ολοι τα ιδια σκατα ειναι

http://rudyk-nikos13galanisgmail.blogspot.com/2011/08/blog-post_5180.html


http://politicsgr.com/forum/showthread.php?p=1684


http://www.epirus-history.gr/main/%CE%B3%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%B8%CF%81%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AE-%CE%B1/


http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=4210&PN=1


http://palmosbh.blogspot.com/2010/07/h.html

Σκιπετάρ είσαι;

Ποίους θρήσκους;

Βλέπεις να είμαι μονόπλευρος και μονομανής;

Δε λειτουργούν οι πάντες με όμοιο τρόπο.Οι Σκιπετάρ ούτε την ελληνική δεν επιτρέπουν και εσύ μου λες για τους συνεργαζόμενους ''Έλληνες''/Ελλαδίτες/νεοέλληνες με τους Σκιπετάρ για να εισάγουν αθρόως και 'σε απροσδιόριστο αριθμό και βαθμό ν α ρ κ ω τ ι κ ά και...άλλα τινά;Είσαι σοβαρός;

Ε σ ύ μ η ν πείθεσαι,τότε.Υπάρχουν τόσοι άλλοι που κατανοούν και αντιλαμβάνονται πολλά από το ''επίπεδο'' του νου σου...

'Σκέφθηκες πολύ για να γράψεις αυτό το αγαπημένο σου ''οτι να΄ναι λες...'',όπως και το ''δε μας πειθεις φιλαρα ολοι τα ιδια σκατα ειναι'';Εκτιμώ την άγνοια και αμάθειά σου και δεν παρεξηγώ...

Υπάρχουν και άλλοι που αντιλαμβάνονται και κατανοούν πολλά περισσότερα,πολλά και διαφορετικά.Μην ανησυχείς...