Ράμα: «Δεν είμαστε εμείς φιλέλληνες, αλλά εκείνοι που χάρισαν την θάλασσα στην Ελλάδα!» ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Ράμα: «Δεν είμαστε εμείς φιλέλληνες, αλλά εκείνοι που χάρισαν την θάλασσα στην Ελλάδα!»


Εθνικιστικός παροξυσμός Ράμα!

Μετά τις δηλώσεις του Έντι Ράμα στη συνάντηση με τον ηγέτη των Εθνικιστών Κοσοβάρων, τους οποίους χαρακτήρισε εθνικό θησαυρό, μία συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Κοσσυφοπεδίου έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά μέσα σε λίγες ώρες. 
Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για την κοινή πεποίθηση στο Κόσοβο πως το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας είναι φιλελληνικό κόμμα και πως δεν στηρίζει το Κόσοβο:

«...Αναφέρατε νωρίτερα ότι το ΣΚ θεωρείται εδώ ως φιλελληνικό κόμμα, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο παράδειγμα διαμετρικά αντίθετης συμπεριφοράς, ανάμεσα σε εκείνους που φέρονται ως "μεγάλοι" Αλβανοί, που είναι στην κυβέρνηση, οι οποίοι με μία υπογραφή χάρισαν στην Ελλάδα 300 τετραγωνικά μέτρα Αλβανικής (!) θάλασσας, και ημών που θέσαμε το ζήτημα αυτό στο Συνταγματικό Δικαστήριο και ζητήσαμε την ακύρωση αυτής της συμφωνίας, ως συμφωνία αντίθετη των εθνικών συμφερόντων.

Αν παρατηρήσουμε την ιστορία αυτών των 20 ετών, ανεξαρτήτως του χρόνου όταν εγώ ήμουν στην ηγεσία του ΣΚ ή όταν οι άλλοι ηγούνταν του κόμματος ή της κυβέρνησης, το ΣΚ έχει μια σταθερή στάση προκειμένου να προστατευθεί το εθνικό συμφέρον και το Ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου από το ΣΚ και την κυβέρνησή του.

Μην ξεχνάτε ότι η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με την γέννηση του UCK, που υποστηρίχθηκε από την σοσιαλιστική κυβέρνηση του Φάτος Νάνο και μετά του Παντελή Μάικο και τις σοσιαλιστικές κυβερνήσεις με την πλήρη διαδικασία μετασχηματισμού που οδήγησε στον πόλεμο για την απελευθέρωση, ενώ χτυπήθηκε ως μαρξιστικό κίνημα, χτυπήθηκε ως κίνηση λαθρεμπόρων ή ως μια ένοπλη συμμορία από τον Τύπο του Δημοκρατικού Κόμματος. 

Υπάρχουν ιστορικές στιγμές στις οποίες φαίνεται σαφώς η διαφορά ανάμεσα στη συνεπή μας στάση με την ταλαντευόμενη θέση του ΔΚ στα Τίρανα, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα για την καλύτερη ενημέρωση της κοινής γνώμης εδώ στο Κοσσυφοπέδιο και από την άλλη η κοινή γνώμη εδώ θα πρέπει να κρίνει βάση των γεγονότων και όχι από τα λεγόμενα που φθάνουν εδώ σκόπιμα παραμορφωμένα.»

Αυτά είπε ο κ. Ράμα ενώ λίγες μέρες πιο πριν είχε βρεθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου στα πλαίσια του συνεδρίου των Ευρωσοσιαλιστών. 
Στην προσπάθειά του να φανεί  βασιλικότερος του βασιλέως, ο ηγέτης του ΣΚ φλερτάρει με τον εθνικισμό και φέρνει ενώπιον αδιεξόδου την συνεργασία με το μειονοτικό κόμμα του ΚΕΑΔ.

5 σχόλια:

Τι; "χάρισαν στην Ελλάδα 300 τετραγωνικά μέτρα Αλβανικής (!) θάλασσας" ;
Χα!...Χα!...Χα!...Χα!.....
Μα είναι δυνατόν αυτό το μαστουρωμένο τρωκτικό με το μοχθηρό βλέμμα, να το παίρνουν στα σοβαρά, έστω και στην Αλβανία;
Φιάξτε μια στηλη χιούμορ και βάλτε το μέσα...
Χα!...Χα!...Χα!...
Σε καλό σου γέλασα πάλι........
Και τι; είναι φιλαράκι με τον ΓΑΠ;
Δεν παίζεσαι με τίποτα.
Μπράβο ρε φλαράκι!
Ξαναβάλε πάλι δηλώσεις του τρωκτικού αυτού. Βρες κι άλλο σαν κι αυτό.
Χα!...Χα!...Χα!...Χα!...
Καλό πολύ καλό.........

300 m katrore!!!! e den einai dynaton...
einai kai ilithios kai alvanos!!!

Ju përmendet pak më parë që këtu PS shihet si parti filogreke, por ka një shembull konkret edhe për këtë që është shembulli i sjelljes të diametralisht kundërt të atyre që i bien gjoksit si shqiptarë të mëdhenj që janë në qeveri dhe që me një firmë i falën Greqisë 300 km katrorë!!!!!!!!!!!!!! det Shqipërie dhe tonën që e ngritëm këtë çështje në Gjykatën Kushtetuese dhe kërkuam anulimin e kësaj marrëveshjeje si një marrëveshje kundër interesave kombëtare.

http://www.gazetatema.net/web/2011/11/29/intervista-rama-filogreke-nuk-jemi-ne-por-ata-qe-i-falen-greqise-detin/

Α υ τ ο ί είναι οι Σκιπετάρ/Shqiptarët:σ κ ο τ α δ ι σ τ έ ς και σ ω β ι ν ι σ τ έ ς μέχρι του μυελού των οστών!