Ανδριάντας του Τζορτς Μπους στην Αλβανία - "Παρέλειψαν" το ρολόι του Προέδρου! ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Ανδριάντας του Τζορτς Μπους στην Αλβανία - "Παρέλειψαν" το ρολόι του Προέδρου!

Η προτομή του Μπους άνευ ρολογιού
Μπερίσα: Οι Αλβανοί υπερήφανοι για τον φιλο-αμερικανισμό τους!

Ανδριάντα του Αμερικανού Προέδρου Τζόρτζ Μπους ανήγειραν οι Αλβανοί, στην ομώνυμη πλατεία (πλατεία Xhorxh Bush), της μικρής πόλης της Φούς-Κρούγιας. Αφορμή, η προ τετραετίας! επίσκεψη του Μπους στην πόλη αυτή.
Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα που ήταν παρών στην τελετή είπε μεταξύ των άλλων: "Ο φιλο-αμερικανισμός των Αλβανών έχει τις ρίζες του, στην ιστορία της ελευθερίας τους, στον σωτήριο ρόλο των ΗΠΑ σε στιγμές που απειλούταν η ελευθερία και η ύπαρξη του έθνους μας" περαιτέρω χαρακτήρισε την τελετή ως φόρο τιμής ως άξιζε εις μνήμην ενός εκ των πιο σημαντικών! γεγονότων στην ιστορία! του Αλβανικού έθνους, δηλαδή της επίσκεψης του 43ου Προέδρου του μεγάλου κράτους της ελευθερίας! (είπε κατά λέξη)
Ενώ (ορθώς) πρόσθεσε πως οι υποσχέσεις του κ. Μπους, "Η Αλβανία στο ΝΑΤΟ" και "Ανεξάρτητο Κόσσοβο" έγιναν πραγματικότητα.
Παρατηρήσαμε πως ο γλύπτης που σκάλισε τον ανδριάντα, "παρέλειψε" να προσθέσει και το επίμαχο ρολόι του Προέδρου... Τότε είχε προκαλέσει σάλο στα διεθνή ΜΜΕ το βίντεο στο οποίο, κατά τους δημοσιογράφους, κάποιος Αλβανός από αυτούς που επευφημούσαν την άφιξη του Μπους, "σούφρωσε" το Προεδρικό ρολόι.

Εδώ το βίντεο: 

7 σχόλια:

αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα ΕΛΕΟΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Χωρίς να θέλω να σας πληγώσω...
http://www.youtube.com/watch?v=2g3HuKp4x28

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Αλβανικά κτήνη!!!!!!!!!!!!!!!

και εμεις ρε μαγκες τι κερδισαμε τοσα χρονια με τον Αντι-Αμερικανισμο μας?

γιαυτο του εκαναν κ εγαλμα ρε για να ξαναρθει και να του παρουν και τα σωβρακα...αλλα θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα ...εμεις με τον αντιαμερικανισμο τι κερδισαμε ...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΙΕΦΣΚΙ:
ΒΛΕΠΕ (BLOGG RADIO FLORINA)
AYTOΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ