Με απόφαση της κυβέρνησης Μπερίσα η αφαίρεση της εθνικότητας από τα ατομικά πιστοποιητικά. ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Με απόφαση της κυβέρνησης Μπερίσα η αφαίρεση της εθνικότητας από τα ατομικά πιστοποιητικά.

Πλήγμα για την Ελληνική Μειονότητα.

Την ημερομηνία 19 Ιανουαρίου φέρει η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ορίζει τα καινούργια μοντέλα διαφόρων πιστοποιητικών που θα εκδίδονται πλέον από τις ληξιαρχικές αρχές.
Έτσι με την απόφαση  του Υπουργικού Συμβουλίου  ( VKM)  Αρ.31 ημερ. 19 Ιανουαρίου 2011 «Σχετικά με την τροποποίηση της Απόφασης υπ.αρ. 332 ημερ. 17.03.2010 του Υπουργικού Συμβουλίου, «Για τον προσδιορισμό της μορφής, των συστατικών στοιχείων, του τρόπου τήρησης και ισχύος των βασικών διακιολογητικών που εκδίδονται από τα ληξιαρχεία» εγκρίνονται τα καινούργια μοντέλα πιστοποιητικών, όπως οικογενειακό, γέννησης, γάμου κλπ.
Η χρήση των καινούργιων μοντέλων αρχίζει από τις 20.05.2011, ενώ τα παλιά πιστοποιητικά που εκδίδονται μετα τις 23 Μαίου θεωρούνται άκυρα.
Πρέπει να επισημάνουμε εδώ πως η τροποποίηση αφορά μια απόφαση του 2010 όπου αναγράφονταν όλα τα στοιχεία όπως και η εθνικότητα. Η προηγούμενη απόφαση (τα προηγούμενα μοντέλα), πράγμα ασυνήθιστο δεν εφαρμόστηκε ούτε ένα χρόνο και τροποποιήθηκε, όπως ήδη σημειώσαμε, μετά τη «θύελλα» των αλβανικών εθνικιστικών κύκλων κατά της απογραφής.
Η τροποποίηση αυτή, καθώς γνωρίζουν οι πάντες στην Αλβανία, στοχεύει την Εθνική Ελληνική Μειονότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και ελευθεριών της. 

από:  http://www.deropoli.com

1 σχόλια:

Ακολουθούμε λάθος πολιτική στην Αλβανία. Δεν είναι Έλληνες μόνο οι Ελληνόφωνοι.

Οι “Αλβανοί” είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί.

Οι Αρβανιτόφωνοι προέρχονται από μίξη Ελληνόφωνων και Βλαχόφωνων(=Λατινόφωνων) Ρωμιών.

Τα αρβανίτικα, που έως πρόσφατα δεν ήταν καν γραπτή γλώσσα και που αποτελούν την επίσημη γλώσσα της Αλβανίας, είναι 50% Λατινικά 30% Αρχαία Ελληνικά και 20% άλλες προσμίξεις.

Οι Αρβανιτόφωνοι είναι συστατικό στοιχείο του Ελληνισμού, και τα Αρβανίτικα είναι Ελληνική διάλεκτος.

Το ίδιο ισχύει και για τους λατινόφωνους και τα λατινικά. Tα λατινικά είναι Αρχαία Ελληνική διάλεκτος και η Ρώμη ήταν Ελληνική πόλη και ζωντανό παράδειγμα Ελλήνων Λατινόφωνων είναι οι Βλάχοι.

Η “Αλβανία” είναι τεχνητό δημιούργημα των Δυτικών για να διασπάσουν την Ρωμιοσύνη.

Τεχνητό δημιούργημα που τώρα καταρρέει διότι οι “Αλβανοί” ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες.

Ο λόγος που επανελληνοποιούνται μαζικά οι “Αλβανοί” είναι ότι ερχόμενοι στην Ελλάδα μετά το 1990, βρέθηκαν σε μία απίστευτη “έκπληξη”: Μεγάλο μέρος των Ελλήνων μιλούσε ίδια γλώσσα με αυτούς, όμως ήταν Ορθόδοξοι και ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!

Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει μαζικά τους Αλβανούς, διαδίδοντας την Ορθοδοξία, και χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο της Αλβανίας θέλει να ξαναγίνει Έλληνας.

Τα ίδια ισχύουν και για τους Βλαχόφωνους της Αλβανίας, αλλά και για τους Τσιγγάνους-ΡΟΜ(Ρωμιοί).

Η Ελλάδα δεν πρέπει να δίνει υπηκοότητα στους Μουσουλμάνους Αλβανούς, αλλά μόνο στους Ορθόδοξους που θέλουν να ξαναγίνουν Έλληνες(Οι Μουσουλμάνοι Αλβανοί είναι ευπρόσδεκτοι για εργασία-τουρισμό-σπουδές-οικονομική συνεργασία). Και δεν πρέπει να δίνει μόνο υπηκοότητα, αλλά και ιθαγένεια, ώστε να αφομοιωθούν πλήρως και να μην αισθάνονται ως μειονότητα.